TERVETULOA

LukkiKlinikan tarina

LukkiKlinikka oy on perustettu tukemaan asiakkaitaan. Yrityksen omistajilla ja toimijoilla on kymmenien vuosien kokemus ja vahva ammattitaito työkoneiden ja liikkuvan kaluston liittyvästä kunnossapidosta.

Toimintamme perustuu vahvaan luottamukseen. Meiltä löytyy tarvittava tekninen ja liiketaloudellinen osaaminen, kokemus sekä käytännön kokemus.LUKKIKLINIKAN PERUSTAJAT

Lauri Forsström

hallituksen puheenjohtaja

Jouni Pitkänen

toimitusjohtaja, hallituksen jäsen

Lauri on pitkäaikainen yrittäjä ja AutoKlinikka oy:n entinen pääomistaja. Hän on hallitusammattilainen, joka on perustanut useita yrityksiä ja luo uusia strategioita. Lauri on myös toiminut Valmet Automotivessa johtajana.

Huoltoliiketoiminnan ammattilaisella, Jounilla, on yli 30 vuoden kokemus kattavasti eri tehtävistä: sopimukset, huolto ja varaosat sekä laitemyynti. Prosessien ja projektien erikoisosaaja Jouni on toiminut useita vuosia kansainvälisesti.
Noin 10 v. ajan Jouni on johtanut Cargotecin varaosa- ja huoltotoimintoja kansainvälisillä markkinoilla.

puh. 040 518 8894Kari Halmela

hallituksen jäsen
omistus Vuokramarkkinat Alfa oy:n kautta

Perttu Kojonen

hallituksen jäsen
omistus Prosema oy:n kautta

Kari on kone- ja kuorma-autokaupan tekninen ja kaupallinen ammattilainen. Hänellä on pitkä kokemus usean eri valmistajan ja maahantuojan palveluksessa sekä yrittäjänä (Vuokramarkkinat Alfa oy). Hän on toiminut pitkään myös mm. Puolustusvoimien materiaalin ja palveluiden toimittajana.

puh. 0400 625 225

Projektien myynti, suunnittelu ja toteutus sekä erilaisten laitteiden huolto- ja korjaus- ja ohjelmistotyöt ovat Pertun erikoisosaamista. Hän on toiminut yrittäjänä Prosema oy:ssä 8/2018 lähtien. Lisäksi hän on toiminut Cargotec Finland oy:ssä 8/2004 – 7/2018 Vuosaaren huoltopäällikkönä sekä Valtran X- ja F- malliston tuotekehitys-, sähkö-, logiikka- ja hydrauliikkasuunnittelijana Junkkari oy:ssä 7/2000 – 7/2004.

puh. 040 750 4293Meiliosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lukkiklinikka.fi

+358 (040) 518 8894

Mussalo, Kotka
info@lukkiklinikka.fi